Menü Kapat

Eğitimler

20-21 Ağustos 2021 tarihinde Düzce’de gerçekleştirilen Program Değerlendiricileri Eğitimi

2021 yılında akredite olmak üzere PEMDER’e başvuran Peyzaj Mimarlığı programlarını değerlendirecek Program Değerlendiricilerin eğitimi 20-21 Ağustos 2021 tarihlerinde Düzce’de gerçekleştirildi. Öğretim üyeleri, özel sektörden meslektaşlar ve lisansüstü öğrencilerin yer aldığı eğitime MÜDEK (Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) adına Sn. Engin ARIKAN ve HEPDAK (Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) adına Sn. Prof.Dr. Ayla KEÇECİ de destek oldu. Program değerlendiricilerimiz Eylül ayında görevlerine atanacaklar.

17 Ekim 2020 tarihli Program Değerlendiricileri Eğitimi

Akreditasyon hizmetimizde görevli Program Değerlendirici havuzumuzu genişletmek amacıyla yapılan ilana başvuran adaylar arasından seçilen 6 akademisyen, 3 özel sektör temsilcisi ve 3 lisansüstü öğrenciden oluşan toplam 12 program değerlendiricisine 17 Ekim 2020 tarihinde çevrimiçi eğitim verilmiştir.

Eğitim sunumlarına ve eğitim sonunda uygulanan Geri Besleme anketine verilen cevapların analizine aşağıdan ulaşılabilir.

23 Mart 2019 tarihinde Antalya’da gerçekleştirilen PEMDER Program Değerlendiricileri Eğitimi